Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστικό baby shower party της Kylie Jenner

Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστικό baby shower party της Kylie Jenner

H οικογένεια Kardashian είχε ένα ιδιαίτερα εορταστικό Σαββατοκύριακο, αφού μία μέρα μετά το πάρτι για τον ερχομό του νέου μωρού της Kim Kardashian, όμως η μικρή της αδερφή της οικογένειας, Kylie Jenner, γιόρτασε την εγκυμοσύνη της, σύμφωνα με το E!News.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, περίπου 30 άνθρωποι βρέθηκαν στον κήπο της Jenner την Κυριακή το πρωί για ένα πιτζάμα/brunch πάρτι. “Ήταν μία υπερπαραγωγή με εκατοντάδες ροζ τριαντάφυλλα και έμοιαζε σαν γάμος,” δήλωσε η πηγή στο E! News. “Υπήρχαν ροζ ροδοπέταλα να πλέουν στη πισίνα και τα στηρίγματα της τέντας ήταν επίσης τυλιγμένα με ροζ τριαντάφυλλα. Υπήρχε επίσης ένας τοίχος από τριαντάφυλλα και μία μικρή σκηνή.”

Όπως αναφέρει το E! News, δόθηκαν ροζ, μεταξωτές πιτζάμες και παντόφλες σε κάθε καλεσμένο, πριν απολαύσουν ομελέτα και βάφλες στον μπουφέ. Υπήρχε ακόμα ένας μπουφές στην αντίθετη πλευρά, που περιλάμβανε γλυκά όλων των ειδών.

Μετά το brunch, οι καλεσμένοι μπόρεσαν να συζητήσουν μεταξύ τους, να παίξουν κουίζ και να κατασκευάσουν κάτι δικό τους στο ειδικό τραπέζι που είχε στηθεί, με σκοπό να θυμούνται τη ξεχωριστή εκείνη ημέρα.

“Ο κάθε καλεσμένος άφησε από ένα γλυκό μήνυμα στη Kylie, ενώ πολλοί έκαναν προπόσεις μιλώντας για το πόσο καλή μητέρα θα γίνει,” αναφέρει η πηγή στο E! News.

Ενώ οι φήμες πως η Kylie Jenner είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott, βγήκαν στην επιφάνεια στις αρχές Σεπτεμβρίου, όμως κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τα νέα αυτά μέχρι στιγμής.