Το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα με τον θάνατο του συμπαίκτη του, Γιόζεφ Σουράλ

Το μήνυμα του Γιώργου Τζαβέλλα με τον θάνατο του συμπαίκτη του, Γιόζεφ Σουράλ

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Γιόζεφ Σουράλ την Δευτέρα του Πάσχα, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Τσέχος διεθνής επιθετικός σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες της τούρκικης Αλάνιασπορ όταν επέστρεφε μετά την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καϊσερίσπορ

Ο Γιόζεφ Σουράλ, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή.

Σοκαρισμένος για το συγκεκριμένο συμβάν είναι ο Γιώργος Τζαβέλας, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη του.

Από την πλευρά του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ήθελε να τον αποχαιρετήσει γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Ο Θεός να δίνει δύναμη κ να προστατεύει τα αγγελούδια σου, τη γυναίκα και όλη σου την οικογένεια! Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ο Έλληνας αμυντικός, που ήταν εκτός αποστολής.