Το επίσημο trailer της ταινίας «Hustlers» με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Lopez και Cardi B

Το επίσημο trailer της ταινίας «Hustlers» με πρωταγωνίστριες τις Jennifer Lopez και Cardi B

Τα πρώτα πλάνα από το «Hustlers» είναι γεγονός, καθώς στη δημοσιότητα δόθηκε το επίσημο trailer της νέας κινηματογραφικής ταινίας στην οποία συμμετέχουν η Jennifer Lopez και η Cardi B.

Το έργο βασίζεται στο δημοσίευμα «The Hustlers at Scores» της Jessica Pressler στο «New York Magazine» και ακολουθεί των πορεία των εργαζομένων ενός strip-club, οι οποίες ελπίζουν ότι θα επιστρέψουν στους ευκατάστατους πελάτες τους από την Wall Street για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Αρχηγός τους είναι η Ramona (Jennifer Lopez) και η ομάδα περιλαμβάνει επίσης την Destiny (Constance Wu), την Diamond (Cardi B), τη Mercedes (Keke Palmer), την Annabelle (Lili Reinhart) και τη Liz (Lizzo).

Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Usher, ο Frank Whaley και η Julia Stiles.

«Η ταινία είναι μια συγκινητική ματιά στις γυναίκες και τους άνδρες, στους ρόλους των φύλων μας, σε αυτό που αποτιμά την αξία μας, αυτό που μας έχουν πει σε κάθε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, σε κάθε γωνιά του πολιτισμού ότι είναι η αξία μας», δήλωσε η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος του «Hustlers», Lorene Scafaria.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η STXfilms μαζί με τους Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina και Adam McKay.

Η πρεμιέρα του «Hustlers» στους αμερικανικούς κινηματογράφους είναι προγραμματισμένη για τις 13 Σεπτεμβρίου.