Τζάσμιν στο Θέατρο Διάνα | Τελευταίες Παραστάσεις

Τζάσμιν στο Θέατρο Διάνα | Τελευταίες Παραστάσεις

ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ
Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Τηλ.: 2103626596 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΑΝΑ 

«ΤΖΑΣΜΙΝ»
της Ελένης Ράντου βασισμένο στο σενάριο
του Γούντυ Άλλεν Βlue Jasmine 

Σκηνοθεσία Σταμάτης Φασουλής 

200 παραστάσεις!
Περισσότεροι από 60.000 θεατές!

Μετά από παράταση δύο εβδομάδων λόγω μεγάλης ζήτησης , η «ΤΖΑΣΜΙΝ»  ρίχνει αυλαία στο θέατρο Διάνα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου έχοντας διανύσει 200 παραστάσεις  με περισσότερους από 60.000 θεατές που αποθέωσαν την παράσταση στην Αθήνα για δύο χρονιές.

Σειρά της Θεσσαλονίκης να χειροκροτήσει την βραβευμένη παράσταση από τα βραβεία κοινού του Αθηνοράματος , τον Μάρτιο στο θέατρο Ράδιο Σίτυ με το Μέμο Μπεγνή στο ρόλο του Αλ.

Το έργο «ΤΖΑΣΜΙΝ» βασίζεται στο σενάριο του Γούντυ Άλλεν Βlue Jasmin και πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή του και  έγινε από την Ελένη Ράντου και τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Ένα σπουδαίο θεατρικό έργο πάνω στα χαμένα μεγαλεία και τις δεύτερες ευκαιρίες, μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.

Λίγα λόγια για τη Τζάσμιν:

Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη).

Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τη σκυτάλη στο θέατρο Διάνα με ημερομηνία πρεμιέρας  τις  13 Φεβρουαρίου θα πάρει η «ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ», η καινούρια παράσταση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου και σκηνοθεσία της Ελένης Ράντου. Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνοδεύουν οι ηθοποιοί Σοφία Πανάγου και Μιχάλης Τιτόπουλος .

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΖΑΣΜΙΝ:

Σενάριο: Γούντυ Άλλεν
Θεατρική απόδοση: Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη
Βοηθός σκηνογράφου: Δήμητρα Χίου
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Βοηθός ενδυματολόγου: Κρυσταλία Λιονάκη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ορέστης Καρύδας και Δημήτρης Καπετανάκος

Ημέρες και ώρες παραστάσεων(έως 2/2/2020):

Τετάρτη  στις 20:00
Πέμπτη στις 20:00
Παρασκευή στις 20:30
Σάββατο στις 21:00
Κυριακή στις  19:30

Προπώληση:
https://www.viva.gr/tickets/theatre/diana/jasmine-2os-xronos/

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
e-mail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com