Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης

Για παράνομη οπλοφορία, έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, συνελήφθη ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης.

Το βράδυ της Κυριακής, συνεληφθει στην Ρόδο, έξω από το σπίτι όπου μένει η γυναίκα με τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο τραγουδιστής φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων που έχουν ανακύψει εδώ και περίπου ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.

«Πήγα να δω τα παιδάκια μου απλά. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Όχι όμως στο χέρι μου. Μέσα στην τσάντα μου!», ανέφερε ο τραγουδιστής σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Τατιάνα Live και διέψευσε αναφορές ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό  του και προέβη σε βανδαλισμούς και απόπειρα δολοφονίας. «Πέρασα το αυτόφωρό μου και θα δικαστώ, δεν ντρέπομαι να το πω», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για ασφάλεια, καθώς διατηρεί μαγαζί στην παραλία και φεύγει νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Στελιος Κιουρτζής, τόνισε πως το όπλο δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και είναι οικογενειακό κειμήλιο (ανήκε στον πατέρα του), ενώ για το επίμαχο περιστατικό ανέφερε πως «υπήρξε μία διαφορά στα πλαίσια της προσπάθειας του εντολέα μου να δει τα τέκνα του, δεδομένου ότι βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του. Ο λόγος για τον οποίο υπήρχε το όπλο δεν ήταν φυσικά για να το χρησιμοποιήσει για να βλάψει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας και δη της συζύγου του»

Με εντολή εισαγγελέα, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί τον Ιανουάριο του 2018.

Πηγή: peoplegreece.com