Στόχος αεροβόλου ο σκύλος του Χρήστου Πλαΐνη

Στόχος αεροβόλου ο σκύλος του Χρήστου Πλαΐνη

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματική ποινή ύψους 5000 ευρώ, καταδικάστηκε γείτονας του Χρήστου Πλαΐνη, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο του …αεροβόλου του το σπίτι του γνωστού ηθοποιού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χτυπήσει σοβαρά τον σκύλο.

Ο ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους τους στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο, χρειάστηκε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία αφού εκτός από το σοβαρό τραύμα που δέχθηκε στην πλάτη το σκυλί του, φοβήθηκε και για τα δύο ανήλικα παιδιά του, τα οποία συνήθιζαν να παίζουν μαζί με το ζώο συντροφιάς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους. Έτσι, ο συνταξιούχος γείτονάς του κάθισε στο εδώλιο του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, κατηγορούμενος για την πλημμεληματική αξιόποινη πράξη της κακοποίησης ζώου.

Τα γεγονότα, που από τύχη δεν εξελίχθηκαν σε δράμα, εξιστορήθηκαν από το Χρήστο Πλαϊνη όταν ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα. “Τελευταία φορά είδα ένα σημάδι στην ντουλάπα. Μετά είδα ότι το σκυλί είχε τραύματα στην πλάτη. Κατά καιρούς είχε βρει σημάδια από σφαιράκια στην πόρτα της κουζίνας και στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ανησυχούσα γιατί είχα παιδιά. Άλλη φορά, ο γιος μου ήταν περίπου ενός έτους και άκουσα τις βολίδες να περνάνε κοντά μας και να καταλήγουν στην εργαλειοθήκη. Τότε έσπευσα στην αστυνομία” είπε ο 43χρονος ηθοποιός στην κατάθεσή του.

Διαβάστε την συνέχεια στο news247.gr