Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε την Τεταρτη ο Στέλιος Ρόκκος μετά από ατύχημα που είχε. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου, καθώς χρειάστηκαν να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι.

Σήμερα έγιναν γνωστές οι συνθήκες του τραυματισμού του Στέλιου Ρόκκου, με την κατάσταση του όμως να μην εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με το LimnosReport.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με την ξυλογλυπτική, αφιερώνοντας πολλές ώρες για να δημιουργήσει αλλά και για να παρακολουθήσει μαθήματα μέσω διαδικτύου, σε σχολή ξυλογλυπτικής στην Αγγλία!

Κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στην Λήμνο για να ξεκουραστεί ανάμεσα στις εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επενδύει και διακοσμεί το σπίτι που έχει χτίσει στο νησί και διαμένει.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Λήμνου επιστρέφοντας στο χωριό του την Καλλιόπη άρχισε να υλοποιεί μία καλλιτεχνική ιδέα που είχε, κατά την διάρκεια της ξυλουργική εργασίας του και στην προσπάθεια να λαξεύσει σε τόρνο, έφυγε ένα κομμάτι μυτερού ξύλου και τον τραυμάτισε στο μέτωπο και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λήμνου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, το τραύμα ήταν μεγαλύτερο από ότι αρχικά φαινόταν και χρειάστηκαν μερικά ράμματα.