Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το μήνυμα του

Σάκης Ρουβάς: Η φωτογραφία από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το μήνυμα του

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε σχετική εκδήλωση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μ. Βαρδινογιάννη «Ελπίδα».

Εκεί βρέθηκαν Ολυμπιονίκες, παλαιοί και νέοι, οι οποίοι διεξήγαγαν Αθλητικό Πανόραμα και  τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου «Win the Life». Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι Ολυμπιονίκες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, είναι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους, ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, ο Αγγελιοφόρος της «Ελπίδας» και  ο πρώτος εθελοντής δότης στο «Όραμα Ελπίδας».

Με αφορμή την ημέρα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από χθες, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα στην εικόνα φαίνεται ο ίδιος να ποζάρει με παιδάκια από την Ογκολογική Μονάδα. Στην λεζάντα έγραψε: «Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, μαζί με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας όλοι μαζί και να στείλουμε ένα ηχηρό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα προς όλους: Γίνε Δότης! Μέσα σε μόνο 5’ λεπτά μπορείς να δώσεις ζωή σ’ έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί, που παλεύει για τη ζωή του. Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι μόνο ένας από μας μπορεί να είναι ο συμβατός δότης ενός άλλου συνανθρώπου μας. Η ελπίδα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι κάποιος από σας. Μη διστάσετε! Η διαδικασία είναι απλή. Δώστε Ελπίδα! Δώστε Ζωή! Ενημερωθείτε στο www.oramaelpidas.gr».

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, μαζί με τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, σας προσκαλούμε να ενώσουμε τη φωνή μας όλοι μαζί και να στείλουμε ένα ηχηρό αλλά και ουσιαστικό μήνυμα προς όλους: Γίνε Δότης! Μέσα σε μόνο 5’ λεπτά μπορείς να δώσεις ζωή σ’έναν άνθρωπο, σε ένα παιδί, που παλεύει για τη ζωή του. Είναι συγκλονιστικό το γεγονός ότι μόνο ένας από μας μπορεί να είναι ο συμβατός δότης ενός άλλου συνανθρώπου μας. Η ελπίδα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι κάποιος από σας. Μη διστάσετε! Η διαδικασία είναι απλή. Δώστε Ελπίδα! Δώστε Ζωή! Ενημερωθείτε στο www.oramaelpidas.gr

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on