Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μήνες μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μήνες μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, μετά τις κατηγορίες που βγήκαν στο φως για σεξουαλική παρενόχληση, το χειμώνα και αποκάλυψαν πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του ηθοποιού.

Ο Spacey θα εμφανιστεί στην ταινία «Billionaire Boys Club», τα γυρίσματα της οποίας έχουν ολοκληρωθεί εδώ και δυο χρόνια περίπου και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Οι κατηγορίες ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός Anthony Rapp αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός τον παρενόχλησε σε ηλικία 14 ετών. Μετά από τις κατηγορίες, ο Kevin δημοσίευσε μια ανακοίνωση, στην οποία δεν αρνήθηκε το περιστατικό και ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι είναι gay.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για την ταινία, οι σκηνές του Kevin Spacey δεν έχουν «κοπεί» και υποδύεται τον Ron Levin, έναν καλλιτέχνη που ήταν ο εγκέφαλος πίσω από το Ponzi scheme (οικονομική απάτη) στο Los Angeles το 1980.

Στο «Billionaire Boys Club», μαζί με τον Spacey πρωταγωνιστούν οι Ansel Elgort, Emma RobertsSuki Waterhouse και την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η Vertical Entertainment.