Ο Χρήστος Χολίδης δίνει τέλος στις φήμες για την προσωπική του ζωή

Ο Χρήστος Χολίδης δίνει τέλος στις φήμες για την προσωπική του ζωή

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, ο Χρήστος Χολίδης δεν είναι πια εργένης. Οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να είναι ζευγάρι με την Βίκυ Κάβουρα με τα σενάρια να φουντώνουν μετά την παρουσία της ηθοποιού στην πρεμιέρα του. Οι φήμες όμως διαψεύστηκαν το πρωί της Τετάρτης και στον λαϊκό τραγουδιστή «χρεώθηκε» νεαρή ξανθιά εντυπωσιακή συμβολαιογράφος ονόματι Κωνσταντίνα.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Χρήστος βρέθηκε στην εκπομπή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, για την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής, στον Sfera, και μετά από ερώτηση του ραδιοφωνικού παραγωγού για τις φήμες απάντησε πως είναι μόνος του και πως γράφονται ανυπόστατα πράγματα λέγοντας:

«Τις τελευταίες ημέρες έχω διαβάσει πάρα πολλά. Φαίνεται βιάζονται να με παντρέψουν. Όλα γίνονται για τα κλικ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και όταν καλέστηκε να απαντήσει ευθέως αν είναι μόνος του, δήλωσε «έχω μεγάλη αγκαλιά. Ζητάω συγνώμη από τις κοπέλες που αναφέρθηκε το όνομά της στα δημοσιεύματα. Είχα πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και για τα κλικ μου χρέωσαν διάφορες κοπέλες. Δεν το έκανα εγώ όλο αυτό και ζητάω συγνώμη ξανά από τις κοπέλες», κατέληξε ο τραγουδιστής.