Ο Τζώνη Καλημέρης συνοδευόμενος από την Ανθή Σαλαγκούδη στον γάμο της αδελφής του στο Ναύπλιο

Ο Τζώνη Καλημέρης συνοδευόμενος από την Ανθή Σαλαγκούδη στον γάμο της αδελφής του στο Ναύπλιο

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή του Τζώνη Καλημέρη, μετά το διαζύγιο του από την Μαρία Ιωάννου, ο ίδιος όμως διατηρούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ . Οι φήμες για νέα σχέση με την Ανθή Σαλαγκούδη ξεκίνησαν το καλοκαίρι, αλλά ο εντεταλμένος σύμβουλος τηλεοπτικού προγράμματος του Ομίλου AΝΤ1 τηρούσε σιγήν ιχθύος. Η σχέση επιβεβαιώθηκε όταν δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες τους από ταξίδι στο Παρίσι πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Τζώνη Καλημέρης φαίνεται να μην κρύβει πλέον την σχέση του με την όμορφη Ανθή. Οι δυό τους ταξίδεψαν στο μαγευτικό Ναύπλιο για να παρευρεθούν στον γάμο της αγαπημένης αδερφής του Τζώνη,Αννίτας Καλημέρη. Ο γάμος έγινε την Κυριακή γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στο ζευγάρι να περάσει μαζί την ημέρα των ερωτευμένων . Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! οι δυο τους αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί έγιναν κοινωνοί της χαράς του νιόπαντρου ζευγαριού.

Η Αννίτα Καλημέρη, ζωγράφος και interion decorator του ομίλου Yes Hotels παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο δικηγόρο, Κωνσταντίνο Παπαδιαμάντη. Κουμπάροι οι αγαπημένοι τους φίλοι Νίκος Στεργιόπουλος και Φανή Θεοδωρίδη.