Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μιλάει για την σχέση της κόρης του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μιλάει για την σχέση της κόρης του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του ’70 μέσω του συγκροτήματος Poll αλλά και σόλο καριέρα, σε συνέντευξη του στο περιοδικό You Weekly μιλά για την σχέση της κόρης του Ιλένια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Από εκεί τα μαθαίνω και εγώ δεν έχω ιδέα. Με τον Δημήτρη μιλάμε για ποδόσφαιρο ή για τον σκύλο και τα αυτοκίνητα. Όταν τον γνώρισα είδα ένα εξαιρετικό παιδί, συγκροτημένο, με πολύ καλές σπουδές, που αγαπάει την οικογένειά του. Αυτό μου έκανε κλικ», δήλωσε ο τραγουδιστής όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του να παντρεύεται με τον παρουσιαστή.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Δημήτρης του κάνει για γαμπρός του, ο Ρόμπερτ απάντησε: «Εάν κάνει στην κόρη μου, εμένα μου περισσεύει».

Για αυτούς που αναφέρονται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον όρο «γκαντέμης» μιας και οι τελευταίες του εκπομπές δεν πάνε καλά αναφέρει:

«Δεν νομίζω ότι φταίει ο Δημήτρης. Όταν κάποιος άλλος ηγείται μια εκπομπής, προφανώς εκείνος έχει την ευθύνη. Απ’ ότι ξέρω ο Δημήτρης κάνει ραδιόφωνο και το κάνει πολύ επιτυχημένα. Έχει πολύ καλές ιδέες, αλλά οι εποχές για την τηλεόραση είναι πάρα πολύ δύσκολες».