Ο Νίκος Αναδιώτης περιγράφει τι συνέβη, όταν δέχτηκε την πρόταση για την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10

Ο Νίκος Αναδιώτης περιγράφει τι συνέβη, όταν δέχτηκε την πρόταση για την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10

Ο Νίκος Αναδιώτης επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1, Καλοκαίρι Μαζί στις 10! Έχοντας δίπλα του τη Νικολέττα Ράλλη και την ομάδα τους.

Ο ηθοποιος και παρουσιαστής μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά και τα συναισθήματά του, όταν του ζήτησαν να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του ANT1 για το φετινό καλοκαίρι.

«Αυτή η πρόταση δεν έγινε από οποιοδήποτε κανάλι. Στη δική μου συνείδηση, όπως φαντάζομαι και σε πολλών άλλων Ελλήνων, ο ΑΝΤ1 έχει βάλει τη σφραγίδα του στις ιστορικότερες πρωινές εκπομπές. Οταν, λοιπόν, μου προτάθηκε να παρουσιάσω πρωινό στο εν λόγω κανάλι, ακόμη και τώρα που είναι καλοκαιρινή περίοδος, στ’ αυτιά μου ήχησε σαν κάτι τόσο μοναδικό και μεγάλο που δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πω «όχι». Το κουβέντιασα και με τη γυναίκα μου και απάντησα θετικά πολύ σύντομα» αναφέρει ο Νίκος Αναδιώτης και συνεχίζει λέγοντας ότι δεν τον πειράζει που θα περάσει το καλοκαίρι του στην Αθήνα», αποκάλυψε ο Νίκος.