Ο «Ηρακλής» ισχυρίζεται πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Versace

Ο «Ηρακλής» ισχυρίζεται πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Versace

Στη λίστα των celebrities που αποκαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, εν μέσω της «θύελλας» που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο Weinstein στο Hollywood, μπήκε ο Kevin Sorbo, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός από τον τηλεοπτικό του ρόλο ως Ηρακλής.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξή του, στο podcast του Adam Carolla, ο 59χρονος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πορεία του στον χώρο του μόντελινγκ, τη δεκαετία του ‘80 και κατήγγειλε ότι ο Gianni Versace τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όπως υποστήριξε, λόγω του ύψους του, ο Ιταλός σχεδιαστής τον ήθελε διακαώς ως μοντέλο και πολλές φορές τον καλούσε σε πάρτι, όπου παρευρίσκονταν άνθρωποι από τον χώρο της showbiz, όπως οι Sophia Loren, Richard Gere και Luciano Pavarotti. Όσο, όμως, περνούσε ο καιρός, οι καλεσμένοι όλο και λιγόστευαν, ώσπου ήρθε η στιγμή που βρέθηκαν οι δυό τους.

«Στην εν λόγω συνάντηση, εντελώς ξαφνικά, μου χάιδεψε το πόδι», ανέφερε ο Sorbo, προσθέτοντας πως είπε στον Versace ότι είναι ετεροφυλόφιλος και εκείνος απάντησε «αυτό μ’ αρέσει σε εσένα! Ότι είσαι αρρενωπός άνδρας και όχι θηλυπρεπής».

Παρά το εν λόγω συμβάν, ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε επιδείξεις του Versace, ενώ επεσήμανε ότι παρόμοια περιστατικά γίνονταν και γίνονται στα δοκιμαστικά, αλλά «δεν έπαιξα ποτέ αυτό το παιχνίδι, ούτε μ’ ενδιέφερε να το παίξω».

Πηγή: peoplegreece.com