Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη μιλούν για τη γνωριμία τους, την κόρη τους και τα ταξίδια…

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη μιλούν για τη γνωριμία τους, την κόρη τους και τα ταξίδια…

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” παραχώρησαν συνέντευξη ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τα ταξίδια τους, τη γνωριμία τους, την πρόταση γάμου, αλλά και την κορούλα τους.

«Το κόνσεπτ του Happy Traveller ξεκίνησε πριν από εφτά χρόνια, ταξιδεύοντας σαν ζευγάρι. Απλώς τότε κάναμε παράλληλα και κάποιες άλλες δουλειές. Έχουμε διαφορετικά γούστα στα ταξίδια. Για μένα νούμερα ένα είναι η Ισλανδία. Είναι πιο μαζεμένη και μπορείς να κάνεις τον κύκλο σε 12 μέρες. Και είναι το ταξίδι που θέλω να κάνουμε με την κόρη μας.

Μιλήσαμε αρκετά μέσω ίντερνετ και μετά βγήκαμε. Δεν θέλουμε να δείξουμε την κόρη μας στην τηλεόραση, θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό να το κάνουμε, επειδή και η ίδια δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αποφασίσει αν θέλει», είπε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

«Έχουμε διαφορετικά γούστα στα ταξίδια. Το νούμερα ένα ταξίδι μου είναι οι Μαλδίβες διότι είμαι παιδί της θάλασσας και σε αυτές τις θάλασσες απλώς παραδίνομαι. Το νούμερο δύο είναι Σρι Λάνκα. Τυχαία γνωριστήκαμε, μέσω ίντερνετ. Και από τότε που συναντηθήκαμε είμαστε μαζί.

Η πρόταση γάμου έγινε αλλού, εγώ έβγαλα τη φωτογραφία στις Άλπεις γιατί ήθελα να το ανακοινώσω. Να αποφασίσω εγώ αν θα φανεί η κόρη μας στην τηλεόραση είναι δική μου εγωπάθεια. Οπότε θα αποφασίσει αυτή όταν μεγαλώσει αν θέλει ή δεν θέλει», είπε η Ηλέκτρα Αστέρη.