Ο Γιώργος Λιανός έκανε πρεμιέρα στην Ελένη. Το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας, τα άστρα και οι…νέες ιδέες

Ο Γιώργος Λιανός έκανε πρεμιέρα στην Ελένη. Το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας, τα άστρα και οι…νέες ιδέες

«Σήμερα ο μήνας έχει εννιά είναι λαμπερή μέρα», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της καθώς σήμερα η κόρη της Λάουρα έχει τα γενέθλιά της. Ωστόσο δεν ήταν ο μόνος λόγος που έκανε χαρούμενη την παρουσιάστρια, καθώς σήμερα καλωσόρισε στο πλατό το νέο της συνεργάτη, Γιώργο Λιανό!

«Έχουμε πάρει τις προβλέψεις για αυτή τη μέρα από την αγαπημένη Άση, για αυτό είναι και η πρώτη μέρα του George Lianos στην εκπομπή μας», ανέφερε η Ελένη και τον ασπάστηκε, ενώ λίγο μετά του είπε:«Έχεις κλείσει ποτέ συμφωνία στα τελευταία 30” μία εκπομπής; Αφού σκεφτόμουν λες να νόμιζε ότι του έκανα πλάκα και να μην έρθει;».

Μάλιστα φρόντισε να σχολιάσει το πόσο άμεσα έκλεισαν τη συμφωνία για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο πάνελ της εκπομπής. «Οι πιο καλές συμφωνίες που έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτές που έχω κλείσει σε δύο λεπτά. Αυτές που παρακουβεντιάζεις στο τέλος χαλάνε. Θες γιατί στο τέλος βαριέσαι; Οι πιο αποδοτικές και σε βάθος χρόνου είναι οι συμφωνίες που κλείνονται σε δύο λεπτά. Σε θέλω; Με θέλεις; Το κλείσαμε!», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είπε με νόημα μεταξύ άλλων: «Και ναι είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις, μ’αρέσει!»