Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση σε καλλιτέχνη για το “Greek Freak”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μήνυση σε καλλιτέχνη για το "Greek Freak"

Τον δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του αποφάσισε να ακολουθήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως αποκάλυψε η New York Post, ο Γιάννης κατέθεσε μήνυση στον καλλιτέχνη Τζίντερ Μπόγκαλ, επειδή εκείνος κυκλοφόρησε μπλουζάκια με την φράση “Greek Freak“.

Συγκεκριμένα ο Τζίντερ που εμπορεύεται σε ιστοσελίδα ρούχα εμπνευσμένα από παίχτες του ΝΒΑ, εμφάνιζε σε μία από αυτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ντυμένο με χλαμύδα και με ένα στεφάνι με κέρατα στο κεφάλι.

Ο λόγος που ο MVP κατέθεσε μήνυση είναι επειδή θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το όνομά του για να βγάλει λεφτά, καθώς ο ίδιος έχει κατοχυρώσει τη συγκεκριμένη φράση.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα προϊόντα που πούλησε ο κατηγορούμενος με την επωνυμία GREAK FREAK πουλήθηκαν με στόχο να μπερδέψουν και να αποπροσανατολίσουν τους πελάτες» αναφέρει σε ένα μέρος της μηνυτήριας αναφοράς του, ο δικηγόρος του Αντετοκούνμπο.

Η πλευρά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε επισημάνει από τις 3 Μαΐου μέσω επιστολής στον Μπόγκαλ, ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζητά αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων.