Νύφη κουράγιο σε Ά τηλεοπτική προβολή

Νύφη κουράγιο σε Ά τηλεοπτική προβολή

Νύφη κουράγιο
Κωμωδία, το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 23:30
Σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από τον Ant1

Στις 18 Αυγούστου συμπληρώνετε ένας χρόνος από το θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη και ο Ant1 θέλησε να τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό.

Έτσι ο σταθμός του Αμαρουσίου θα προβάλει σε Α’ Τηλεοπτική μετάδοση την τελευταία της θεατρική δουλειά – παράσταση. Την θεατρική παράσταση “Νύφη Κουράγιου” όπου έγραψε και σκηνοθέτησε ο Νίκος Μουτσινάς και ανέβηκε για δυο χρόνια στη Θεατρική σκηνή «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ» του Πολυχώρου ΑΘΗΝΑΪΣ.

Το έργο “Νύφη Κουράγιο” ήταν μια παράσταση με την οποία η Ζωή Λάσκαρη, επέστρεψε στην κωμωδία, έχοντας συνεργαστεί με τους σπουδαιοτερους ανθρώπους του θεατρου και έχοντας αφιερώσει 31 χρόνια στο ρεπερτόριο, με έργα που κέρδισαν κοινό και κριτικούς!

 Λίγα Λόγια για το έργο

Μια νύφη, μια πεθερά και η προαιώνια σύγκρουσή τους.

Η ιστορία μιας μάνας που διεκδικεί συνεχώς τον γιο της, που απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε σύντροφό του, που μάχεται πεισματικά όποια και όποιον, τολμήσει να διεκδικήσει την προσοχή και την αγάπη του.

Μια βιτριολική πεθερά (Ζωή Λάσκαρη), συνεχίζει να βασανίζει μια αθώα νύφη και όλους όσους την …συνοδεύουν!!!

Ηθικός αυτουργός του εγχειρήματος, ο Νίκος Μουτσινάς. Γράφει, σκηνοθετεί, καθοδηγεί ευρηματικά και συντονίζει με κέφι μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

Η Ζωή Λάσκαρη, έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του θεάτρου (από Κακογιάννη, Βολανάκη, Βουτσινά μέχρι Άντολφ Σαπίρο) και έχοντας αφιερώσει 31 χρόνια στο ρεπερτόριο, με δύσκολα, μα κερδισμένα στοιχήματα, μ’ αυτό το έργο έχει επιστρέψει στην κωμωδία!

Γέλιο, έξυπνο χιούμορ, μια καλή παρέα πάνω στη σκηνή κι ένα σπινθηροβόλο κείμενο.

Ο Ant1 θα προβάλει την παράσταση της πρώτης χρονιάς!

ΝΥΦΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Είδος: Κωμωδία
Κείμενο / Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς

Πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη

Μαζί της: Μαρία Ελένη ΛυκουρέζουΒίβιαν Κοντομάρη, Βασίλης Μπαξεβάνης, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, Σύνθια Μπατσή και ο Δημήτρης Τσέλιος

Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Σχεδιασμός φωτισμών: Χριστίνα Θανάσουλα
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Μουτσινάς
Βοηθός ενδυματολόγου: Αγγελική Πουλή
Βοηθός Σκηνογράφου: Τζίνα Ηλιοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη

Θεατρική σκηνή «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ» του Πολυχώρου ΑΘΗΝΑΪΣ