Νέο επαγγελματικό βήμα για την Ράνια Θρασκιά

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο.

Ήρεμη και κατασταλαγμένη πλέον η παρουσιάστρια αφιερώνει το χρόνο της στους δύο γιους της και στο νέο της επαγγελματικό βήμα με το οποίο έχει ενθουσιαστεί.

“Ετοιμάζω ένα κέντρο προσωπικής και οικογενειακής εξέλιξης. Έτσι αποφασίσαμε να το λέμε. Με εξαιρετικούς συνεργάτες. Είμαστε δύο ψυχολόγοι, μία παιδοψυχίατρος, που μας τιμά με τη συνεργασία της, και εγώ”, αποκάλυψε στην Real Life και τη Νίκη Κώτσου.

Είναι εργαζόμενη μητέρα με δύο παιδιά και ξεκινάει κάτι απαιτητικό. Πώς προλαβαίνει;

“Προς το παρόν, δεν έχει αρχίσει αυτή η δυσκολία σε σχέση με τις πολλές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά. Και ήδη έχει υπάρξει μια αρκετά μεγάλη περίοδος που εγώ προετοιμάζω αυτόν τον χώρο και τη νέα μου δουλειά, άρα πρετοιμάζονται και τα παιδιά γι’ αυτή την αλλαγή που θα υπάρξει στο καθημερινό μας πρόγραμμα”, εξήγησε.

Στη συνέχεια επεσήμανε: “Είναι έξι και οκτώ χρονών και βοηθάει πολύ το γεγονός ότι είχα την πολυτέλεια να τα προετοιμάσω γι’ αυτό. Ό,τι δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη. Κι εκείνα μοιράζονται τη δική μου χαρά και τη δική μου αγωνία και θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν να μη γίνει καταχρηστικά στον δικό τους χρόνο και τον χρόνο που ήξεραν μέχρι τώρα ότι είναι αφιερωμένος σε εκείνα”.