«Μιλάμε Ελεύθερα» με καλεσμένη την Ευσταθία

«Μιλάμε Ελεύθερα» με καλεσμένη την Ευσταθία

«Μιλάμε Ελεύθερα» στην ΕΡΤ3
Mε καλεσμένη την Ευσταθία

Η Ευσταθία είναι φιλοξενούμενη του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3 την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00.

Η τραγουδοποιός μιλά για το καλλιτεχνικό ξεκίνημα της στα τέλη του 1990 και την ενασχόλησή της με το τραγούδι, όταν ακόμη σπούδαζε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο ζωής να γίνει κάποτε καθηγήτρια Θρησκευτικών.

Μιλά για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2005 και την κατάκτηση του 3ου βραβείου που εκτόξευσε την καριέρα και την αναγνωρισιμότητά της. Εξηγεί τους λόγους που το γνωστό πλέον τραγούδι «Χωρίς εσένα» δίχασε το κοινό της εποχής σε φανατικούς οπαδούς αλλά και σκληρούς πολέμιους, με την ίδια να εκφράζει ακόμη και σήμερα πικρία και απορία.

Η Ευσταθία μιλά για την εξίσου μεγάλη αγάπη της: τη συγγραφή. Εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να εκφραστεί καλλιτεχνικά με τη θεατρική συγγραφή και την τέχνη του Θεάτρου γενικότερα. Σχολιάζει τα κοινωνικά φαινόμενα και δίνει τις δικές τις ερμηνείες σε ό,τι απασχολεί τον άνθρωπο, την ύπαρξή του και την καθημερινή επιβίωσή του, το ζην και το ευ ζην του.

Info
Μεταδίδεται: Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Χρύσα Νίκου
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίλλυ Κουτσουφλιανιώτη