Μαρία Κορινθίου: “Υπάρχουν πάντα και οι γελοίοι…”

Μαρία Κορινθίου: “Υπάρχουν πάντα και οι γελοίοι…”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο 7Mέρες TV, η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό.

Υπάρχουν πράγματα που θες να ξεχάσεις από το 2018;

Σαφέστατα υπάρχουν.

Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκες είναι ένα απ’ αυτά;
Εννοείται.

Πώς το αντιμετώπισες;

Με ψυχραιμία και δεν ξέρω πού τη βρήκα, πραγματικά.

Υπάρχει συμβουλή για αυτό;

Όχι, δεν υπάρχει. Ποτέ η στιγμή δεν είναι ίδια, ούτε ο χρόνος, οπότε, όχι, δεν υπάρχει συμβουλή. Το μόνο που μπορώ να πω όμως είναι πάντα καταγγελία. Μέχρι και για το πιο μικρό πράγμα. Πας στην Αστυνομία, κάνεις μήνυση και καταγράφεται.

Πώς έγινε;

Με ακούμπησε, είπε δυο ατάκες και έφυγε.

Είδα μια ανάρτηση που ανέβασε , ο Γιάννης Αϊβάζης, με κάποια σχόλια ανθρώπων από κάτω που επικροτούσαν το γεγονός και πρέπει να σου πω πως είναι σοκ να διαπιστώνει κανείς ότι υπήρχαν έστω και κάποιες φωνές που επικροτούν κατά κάποιο τρόπο αυτό που έγινε.

Υπάρχουν πάντα και οι γελοίοι. Υπάρχουν αυτοί που τα λένε και αυτοί που τα κάνουν. Μπορεί μια γυναίκα να γράφει “καλά να πάθει η Κορινθίου”, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι άθελα της υποκινεί αυτό το πράγμα. Μια άλλη γυναίκα ή ένα άλλο κοριτσάκι μπορεί να μην το αντιμετωπίσουν με τον τρόπο που το έκανα εγώ. Απλώς είναι πολύ κρίμα να βλέπεις πώς το αντιμετωπίζει η κοινωνία. Εγώ απάντησα σε ορισμένους. Απαίδευτα άτομα δεν με ενδιαφέρουν. Είναι πάντως πολύ κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν τέτοια πράγματα. Μητέρες δεν έχουν; Αυτό που θέλω να πω είναι καμία ανοχή. Πηγαίνετε να κάνετε καταγγελία. Μη φοβάστε. Πριν από 9 μήνες μου είχε συμβεί και πάλι ένα σκηνικό και προφανώς ήταν ο ίδιος. Τότε βέβαια δεν με είχε ακουμπήσει. Είχε φωνάξει το όνομα μου, είχε κάνει μια κίνηση, εγώ ήμουν μέσα στην αυλόπορτα του σπιτιού μου και έφυγε. Τότε είχα πει: “μην ασχοληθείς”. Ε, όχι. Κακώς, πολύ κακώς. Έπρεπε να είχα πάει και τότε.