Κώστας Ευριπιώτης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» αλλά και το «κατηγορώ» της οικογένειάς του

Κώστας Ευριπιώτης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» αλλά και το «κατηγορώ» της οικογένειάς του

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Κώστας Ευριπιώτης, δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να βγει νικητής ενάντια στον καρκίνο.

Τις τελευταίες ημέρες ο  ηθοποιός νοσηλεύεται πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» με τους γιατρούς να εμφανίζονται αρκετά συγκρατημένοι.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται τόσο τα παιδιά όσο και η σύζυγος του, μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook, προχώρησαν σε μια ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που στέλνουν την αγάπη και την στήριξή τους στον αγαπημένο ηθοποιό.

Μέσα από την ίδια ανάρτηση όμως, η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη, εκφράζει και τον θυμό της προς το πρόσωπο όλων εκείνων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της υγείας τους για προσωπικό τους όφελος.

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες» έγραψαν.