Κούγιας: «Με απείλησαν με μαχαίρι, δεν φεύγω από την ΑΕΛ»

Κούγιας: «Με απείλησαν με μαχαίρι, δεν φεύγω από την ΑΕΛ»

Όταν είχε γίνει γνωστό πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει πως θα προβεί σε αποκαλύψεις λέγοντας ονόματα. Αυτό και έγινε με τον Αλέξη Κούγια να μιλάει για πολλά θέματα και μεταξύ άλλων να αναφέρει πως τον απείλησαν με μαχαίρι για να φύγει από την ΑΕΛ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να φύγει από τους «βυσσινί».

Αρχικά μίλησε για το νέο προπονητή (ήδη ο Τζιανλούκα Φέστα έχει ανακοινωθεί) αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτοπροτάθηκαν 18 προπονητές, προτάθηκε όμως κι ένας προπονητής που δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να τον φέρουμε στην Α.Ε.Λ.. Ήταν επιλογή από το πάνω ράφι για την οποία κάναμε οικονομική υπέρβαση».

Δεν θα υπάρχει θύρα οργανωμένων στο AEL FC Arena
Στην συνέχεια μίλησε για το γηπεδικό αναφέροντας την προσφορά στην διοίκηση, ενώ άφησε και αιχμές για την διοίκηση του ΕΑΚΛ τονίζοντας τα εξής: «Δεν έβαλαν ούτε μία βίδα στο γήπεδο, τοποθέτησαν τα νέα καθίσματα που πλήρωσε η ΑΕΛ σε εξέδρες που δεν είναι κατάλληλες λόγω του γνωστού προβλήματος στατικότητας». Μάλιστα ήταν απόλυτος αναφορικά με την επιστροφή της ομάδας στο ARENA επισημαίνοντας πως γίνει δεν θα υπάρχει θύρα οργανωμένων.

«Αν γυρίσεις ανάποδα Πληδακάκη και Πλεξίδα δεν θα βρεις πενηνταράκι»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε και για τους Κώστα Πηλαδάκη και Βαγγέλη Πλεξίδα, αναφέροντας αρχικά για τον πρώτο: «Έχει βάλει υποθήκη το ARENA για τα χρέη του τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε 129 εκ. Ευρώ». Ενώ μιλώντας και για τους δύο πρώην προέδρους τόνισε απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες που τους θέλουν έτοιμους να πάρουν την ΑΕΛ: «Αν γυρίσεις τον κ. Πηλαδάκη και τον κ. Πλεξίδα ανάποδα δε θα πέσει ούτε πενηνταράκι».

Αιχμές για παραίτηση Λιόντου

Όσον αφορά τις παραιτήσεις από το Διοικητικό Συμβούλιο των Λιόντου, Παλαιοχωρλίδη και Σόφη, άφησε σαφείς αιχμές για τον πρώτο, λέγοντας: «Δεν αποδέχομαι να με χρησιμοποιούν για να λύσουν τα δικά τους προβλήματα. Αν προκληθώ από τον κ. Λιόντο, θα πω τι συμβαίνει. Όσον αφορά τις κενές θέσεις του συμβουλίου, θα πληρωθούν εντός του μηνός».

«Με απείλησαν με μαχαίρι»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, καθώς τόνισε πως λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ στις 5 Σεπτεμβρίου, άτομα βρέθηκαν στα γραφεία κι ένα εξ’ αυτών τον απείλησε με μαχαίρι.

«Απείλησαν τον γιο μου μέσα από την φυλακή»
Οι καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια συνεχίστηκαν επισημαίνοντας πως ο έχει δεχθεί τηλεφώνημα από έγκλειστο στις φυλακές ο οποίος απείλησε εμμέσως τον γιό του.

Για τους οργανωμένους οπαδούς επισήμανε πως μια μικρή μερίδα με καταγωγή από την Αλβανία, έχει προβεί σε εγκληματικές πράξεις.

Επεισόδιο με φιλάθλους
Πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου υπήρξε «θερμό» επεισόδιο με φιλάθλους που βρέθηκαν στα γραφεία της ΑΕΛ. Κάποιοι εξ’ αυτών ανέβηκαν στον 5ο όροφο, υπήρξε φραστικό επεισόδιο αλλά η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων βοήθησε στο να λήξει το συμβάν.

Πηγή: www.gazzetta.gr