Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, για δύο συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν, κρατούσαν συντροφιά στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα. Η πορεία τους στην πρωινή ζώνη ήταν ανοδική και η σχέση τους με το τηλεοπτικό κοινό δυνάμωνε καθε εβδομάδα.

Την Κυριακή 31 Ιουλιου, πρόκειται να ευχηθούν σε όλους καλό καλοκαίρι, καθώς είναι η τελευταία τους εκπομπή. Όλο αυτό το διάστημα γράφτηκαν πολλά για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, με μια ανακοίνωση του, αναφέρει επίσημα πως η Κατερίνα και ο Κρατερός από τον Σεπτέμβριο θα μας καλημερίζουν καθημερινά.

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:

«Το EPSILON στηρίζει το ζευγάρι του και το θέλει πολύ …μαζί… στην πρωινή ζώνη! Κατερίνα Καραβάτου -Κρατερός Κατσούλης  σε ακόμα περισσότερη δόση …επί 5 , μετακομίζουν από το Σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα του ΕPSILON τιμώντας την αληθινή σχέση που έχτισαν με τους τηλεθεατές τους. Η μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας και του Κρατερού που πρωταγωνίστησαν επί 2 συνεχόμενες σεζόν στα πρωινά του Σαββατοκύριακου θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο κάθε μέρα από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 10 το πρωί. Με μια νέα δυνατή ομάδα συνεργατών θα κάνουν τα πρωινά σας πραγματικά ξεχωριστά. Περισσότερες εκπλήξεις για το νέο πρωινό  που θα γίνει η καλύτερη  συντροφιά … το Σεπτέμβριο στο EPSILON!»