Θρίαμβος για τον Διονύση Σαββόπουλο στο «Unionchapel» του Λονδίνου

Θρίαμβος για τον Διονύση Σαββόπουλο στο «Unionchapel» του Λονδίνου

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου οι Έλληνες του Λονδίνου και ανάμεσά τους φίλοι Άγγλοι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ο αγαπημένος Έλληνας δημιουργός, παρουσίασε τραγούδια από όλο το φάσμα της καριέρας του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, συνοδεία βιρτουόζων σαν τον Γιώτη Κιουτσόγλου, τον Βαγγέλη Καρίπη, τον Στάθη Άννινο που ο καθένας τους αποτελεί μορφή στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας. Από το “Ζεϊμπέκικο” μέχρι το “Σαν τον Καραγκιόζη” και από το “Ας κρατήσουν οι χοροί” μέχρι την “Συννεφούλα” αλλά και σπάνια κομμάτια του Χατζηδάκι, του Τσιτσάνη και άλλων.

Έχοντας δίπλα του την λαμπερή παρουσία και το γνήσιο ταμπεραμέντο της Κατερίνας Πολέμη, με τις ερμηνείες της σε δικά της κομμάτια αλλά και σε κορυφαίες στιγμές του Γαλλικού, του Βραζιλιάνικου και του Αγγλικού τραγουδιού, δημιούργησε μαζί της μια συναρπαστική ατμόσφαιρα στον παραμυθένιο χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας Union Chapel υπερχιλίων θέσεων!

Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση του κοινού που είχε κατακλύσει κάθε γωνιά δεν είχε προηγούμενο. Σύσσωμο το κοινό χειροκροτούσε συνεχώς τον Διονύση Σαββόπουλο και τους μουσικούς του. Το θριαμβευτικό φινάλε βρήκε θεατές και καλλιτέχνες όρθιους να τραγουδούν με μια φωνή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί πολλές μέρες πριν καθώς η συναυλία του μυθικού τραγουδοποιού ήταν το γεγονός του Λονδίνου για τους Έλληνες και τους φιλόμουσους φίλους τους. Αυτή ήταν η πρώτη παραγωγή της Ark4Art στο συγκεκριμένο χώρο ο οποίος έδωσε ειδικό βάρος στη βραδιά και σφράγισε τη μνήμη και την καρδιά όλων όσοι είχαν την τύχη να είναι εκεί.

Οι χοροί κράτησαν και στο Λονδίνο με τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου. Μια συναυλία αξέχαστη, ένα ταξίδι κοντά στους απόδημους Έλληνες και τους φίλους της μουσικής.

Συμμετείχαν:
Γιώτης Κιουρτσόγλου: μπάσο
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά
Στάθης Άννινος: πλήκτρα

Ηχος: Γιάννης Τούντας
Φώτα: Περικλής Μαθιέλης

Μanagement: Ελένη Καλέση / Well Art
Παραγωγή: Ark4Art