Θάνος Πετρέλης: «Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα…»

Θάνος Πετρέλης: «Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα…»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, παραχώρησε ο Θάνος Πετρέλης και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του.

Πώς είναι η κατάσταση στο σπίτι, έχοντας 4 γυναίκες, τη σύζυγο και τις τρεις κόρες σου;

Πασάς! Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα, μας έχει όλους στα… όπα-όπα. Πολλές φορές, να σου πω την αλήθεια, απορώ πώς τα καταφέρνει, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις 3 παιδιά και να τα μεγαλώνεις μόνη σου, χωρίς νταντάδες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω τη Σοφία δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 χρονών, η μεσαία είναι 10 και 4 ετών θα γίνει σε λίγο η μικρή.

Θα ήθελες να μεγαλώσει η οικογένεια σου μ’ ένα ακόμα παιδί, το έχεις σκεφτεί;

Δεν το σκέφτομαι, αλλά και για το τρίτο παιδί δεν το σκεφτόμουν… Οπότε, δεν ξέρεις ποτέ. Μου αρέσουν τα παιδιά. Ήμουν 22 χρονών, έβλεπα τα παιδάκια κι έλεγα ότι ήθελα να γίνω μπαμπάς. Αν το άφηνα στη Σοφία, θα κάναμε 10 παιδιά, θέλει πολύ κι άλλο παιδί, αντέχει… αλλά πρέπει κάποιος να πει «όχι». Η Σοφία δεν με πιέζει να κάνουμε κι άλλο παιδί, άλλα δεν θα την πείραζε, θα ήθελε να κάνει 4, 5 και 6 παιδιά.

Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στα παιδιά σου;

Έρχονται φίλοι των παιδιών μου στο σπίτι και κάθομαι και παίζω μαζί τους, μου αρέσει. Αφιέρωνα -κι εξακολουθώ- πολύ χρόνο στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Το ωράριο των τραγουδιστών βολεύει περισσότερο, γιατί δουλεύουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται.

Το δικό μας ωράριο είναι ίσως και καλύτερο για να έχεις επαφή με τα παιδιά. Είμαι ευλογημένος, είμαι πολύ καλά, δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Επαγγελματικά, στην πορεία της 20ετίας, το πρόσημο είναι παραπάνω από θετικό. Όσον αφορά στην οικογένεια, είμαστε μαζί με τη Σοφία 23 χρόνια, γνωριζόμασταν 2 χρόνια πριν ξεκινήσω να τραγουδάω.