Η Meghan Markle ξεκίνησε 6μηνη εκπαίδευση!

Η Meghan Markle ξεκίνησε 6μηνη εκπαίδευση!

Περίπου μία εβδομάδα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry άρχισαν τα… δύσκολα για την Meghan Markle, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ θα αναλαμβάνει δράση!

Η δούκισσα του Sussex τους επόμενους έξι μήνες θα είναι υπό διαρκή εκπαίδευση, προκειμένου να μάθει να συμπεριφέρεται σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας και, μάλιστα, υπό τις οδηγίες της πιο έμπιστης της Ελισάβετ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, την εκπαίδευση της Meghan ανέλαβε η 49χρονη ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της βασίλισσας, Samantha Cohen, γνωστή με το ψευδώνυμο Samantha the Panther, η οποία μετακόμισε από το παλάτι του Buckingham στο Kensington ώστε να είναι κοντά στην μαθήτρια της για να εκπαιδεύσει ως royal.

Το υπόλοιπο της χρονιάς, η Markle θα περάσει σε συναντήσεις φιλανθρωπικών οργανώσεων, εκδηλώσεις με καλό σκοπό και μία εθνική περιοδεία με τον σύζυγό της, υποχρεώσεις που θα διακοπούν μόνο για λίγο, προκειμένου το ζευγάρι να κάνει το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο δεν έχει, προς το παρόν, προγραμματιστεί.