Η Kendall Jenner είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο

Η Kendall Jenner είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο

Η reality star το 2017 κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Tα τελευταία χρόνια, η Kendall Jenner έχει εξελίξει το όνειρο της να γίνει από πρωταγωνίστρια σε reality show μοντέλο στην πραγματικότητα. Με μακριά άκρα, μαύρα μαλλιά και λευκό πορσελάνινο δέρμα, η Jenner βρέθηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο του περιοδικού Love, που εκδίδεται ανά διετία από την Katie Grand, πιστή υποστηρίκτρια του μοντέλου.

Επιπλέον έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα του Harper’s Bazaar Arabia καθώς και στην αμερικανική Vogue, στο Interview, στο Paper και σε αφιερώματα του Vogue.com. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα της Chanel Haute Couture καθώς και σε άλλα διεθνούς κύρους show, όπως του Marc Jacobs και του Giles, και έχει πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 του οίκου Givenchy δίπλα σε κάποια από τα πιο διάσημα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων της Julia Nobis, της Mariacarla Boscono και της Jamie Bouchert.

Γεννημένη στην Καλιφόρνια το 1995, είναι πρώτη κόρη του Bruce Jenner και της Kris. Έχει μια μικρότερη αδερφή, την Kylie και από την πλευρά της μητέρας της άλλες τρεις μεγαλύτερες αδερφές, τις reality star Κourtney, Kim και Khloé Kardashian. Η Kendall έχει εμφανιστεί από μικρή ηλικία στο reality της οικογένειας της, Keeping Up With The Kardashians και συνεχίζει να έχει βασικό ρόλο στη σειρά μέχρι και σήμερα.

Η φήμη που απέκτησε από πολύ νωρίς η Kendall την οδήγησε στα εξώφυλλα της Teen Vogue και της Miss Vogue Australia και μαζί με την αδερφή της υπήρξε εκπρόσωπος της Seventeen. Επιπλέον, μαζί σχεδιάζουν μια σειρά ρούχων που ονομάζεται Kendall και Kylie.

Το πρώτο μεγάλο ντεμπούτο του μοντέλου στην κυρίαρχη βιομηχανία της μόδας ήρθε όταν η Katie Grand της εξασφάλισε μια θέση στο σόου του Marc Jacobs Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014.

Η Kendall Jenner, αναρριχήθηκε στην κορυφή με μία προσοδοφόρο χρονιά που της απέφερε 22 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes η μόλις 22 ετών Jenner, είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες όπως η Adidas και την Estee Lauder.