Η Kendall Jenner αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Η Kendall Jenner αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Έντονες φήμες κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν την Kendall Jenner να είναι ομοφυλόφιλη. Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Η Kendall αρνήθηκε όλα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, τονίζοντας: «Νομίζω ότι αυτό λέγεται γιατί δεν είμαι όπως οι αδελφές μου, που φωτογραφίζονται και λένε: “Είμαι εδώ με το αγόρι μου”» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό έγινε μια στιγμή γιατί δεν με είδαν με κάποιον άντρα».

Επίσης, το μοντέλο επισήμανε ότι η «αρσενική ενέργεια» που εκπέμπει θα μπορούσε να δώσει τέλος στις φήμες που οργιάζουν περί ομοφυλοφιλίας τονίζοντας: «Δεν νομίζω ότι έχω ένα αμφιφυλόφιλο ή ομοφυλόφιλο στοιχείο στο σώμα μου, αλλά δεν ξέρω! Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτή για την εμπειρία ? όχι εναντίον της. Επίσης ξέρω ότι έχω μια… ανδρική ενέργεια, αλλά δεν θέλω να το θέσω λανθασμένα, γιατί δεν είμαι τρανσέξουαλ ή οτιδήποτε. Έχω μια σκληρή ενέργεια. Κινούμαι διαφορετικά».

Στη συνέχεια η Kendall πρόσθεσε: «Δεν είμαι γκέι. Δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτα. Δεν θα έκρυβα ποτέ κάτι τέτοιο», είπε και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον μπασκετμπολίστα Μπλέικ Γρκίφιν, χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε «Είμαι χαρούμενη. Είναι πολύ ωραίο» όταν την ρώτησαν για το εάν έχει φίλο, και πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποιος, που είναι πολύ καλός για μένα».