Η Helena Bonham Carter ζήτησε μέσω μέντιουμ την έγκριση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας για να την ενσαρκώσει στη σειρά «The Crown»

Η Helena Bonham Carter ζήτησε μέσω μέντιουμ την έγκριση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας για να την ενσαρκώσει στη σειρά «The Crown»

H Helena Bonham Carter είναι από τις ηθοποιούς που πιστεύουν ότι για να ενσαρκώσει ένα πραγματικό πρόσωπο πρέπει να έχει πάρει πρώτα την έγκρισή του έστω κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιστρατεύσει τη μεταφυσική προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περίπτωση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός έβαλε ένα μέντιουμ να ζητήσει την έγκριση της για την συμμετοχή της στη σειρά The crown.

Η Bonham Carter πρόκειται να ενσαρκώσει την πριγκίπισσα στον τρίτο κύκλο της σειράς του Netflix, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Vanessa Kirby.

Φαίνεται πως η συζήτηση, με την παρουσία του μέντιουμ, πήγε καλά!”Είπε ότι είναι χαρούμενη που είμαι εγώ” δήλωσε η ηθοποιός στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας του Cheltenham. “Το κυριότερο για μένα, όταν παίζεις κάποιο πραγματικό πρόσωπο, είναι να έχεις με έναν τρόπο την ευλογία του γιατί έχεις μια ευθύνη. Οπότε την ρώτησα: ‘συμφωνείς να σε υποδυθώ;’ Και μου απάντησε: ‘Είσαι καλύτερη από τις άλλες ηθοποιούς’… που σκεφτόντουσαν. Δεν θα παραδεχτούν ποιες ήταν. Ήμουν εγώ και κάποια άλλη υποψήφιες.”

Αυτό που έπεισε την Bonham Carter ότι ήταν στο ίδιο δωμάτιο με την βασίλισσα ήταν το γεγονός ότι της έκανε κομπλιμέντα. “Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως είναι εδώ γιατί ήταν τυπική συμπεριφορά της Μαργαρίτας. Ήταν πολύ καλή στο να κάνει κομπλιμέντα και να σε μειώνει την ίδια στιγμή” είπε η ηθοποιός.

Η ευλογία της βασίλισσας Μαργαρίτας όμως δεν ήρθε χωρίς όρους. “Μετά είπε: ‘Αλλά θα φρεσκάρεσαι και θα είσαι πιο περιποιημένη και πιο καθαρή΄. Και μετά είπε: ‘Να καπνίζεις σωστά. Κάπνιζα με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Να το θυμάσαι αυτό -είναι σημαντική σημείωση- η πίπα του τσιγάρου ήταν τόσο ένα εργαλείο έκφρασης όσο και καπνίσματος’. ”

Η Bonham Carter είναι μία από τις πιο ιδιόμορφες προσωπικότητες του Hollywood. Έκανε καριέρα παίζοντας ιδιαίτερους ρόλους γυναικών και δεν φοβήθηκε ποτέ να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές της επιλογές, ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Η Λονδρέζα πρωταγωνίστρια δεν σκέφτηκε στιγμή να αλλάξει κάτι σε αυτά που κάνει κι ας χαρακτηρίζεται συχνά “περίεργη”.

Για το νέο της ρόλο στη σειρά, όπως πάντα κάνει, απευθύνθηκε και σε γραφολόγο για να αναλύσει το γραφικό χαρακτήρα ενώ μίλησε και με ανθρώπους που γνώριζαν την πριγκίπισσα. Μάλιστα, ο θείος της ο Mark έβγαινε για μικρό διάστημα με την πριγκίπισσα.

Πηγή: InStyle.gr