Η Clinique λανάρει ένα καινοτόμο προϊόν ιδανικό για κάθε περίσταση δέρματος

Η  Clinique λανάρει ένα καινοτόμο προϊόν ιδανικό για κάθε περίσταση δέρματος

Tα τελευταία χρόνια η καταναλωτική μανία έχει αυξηθεί αφού συνεχώς τα social media προωθούν καινούργια προϊόντα αλλά και εμπλουτίζουν τους οπαδούς τους με πολλές πληροφορίες.

Έτσι λοιπόν, οι καταναλωτές ζητάνε όλο και περισσότερα και οι απαιτήσεις τους αυξάνονται ιδίως όσο αφορά τον γυναικείο πληθυσμό.

Οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται όσο πιο νέες και λαμπερές γίνεται για αυτό η Clinique, μία από τις No1 εταιρίες δερμοκαλλυντικών, λάνσαρε ένα νέο καινοτόμο προϊόν που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Πρόκειται για το Clinique iD, κάψουλες με εξατομικευμένο σύστημα ενυδάτωσης που βασίζεται στις λοσιόν Dramatically Different Moisturizer.

Τα βήματα είναι απλά. Αρχικά επιλέξτε τη βάση που σας ταιριάζει, μία από τις 3 λοσιόν  Dramatically Different Moisturizer, ανάλογα με το τύπο επιδερμίδα σας.

Στη συνέχεια ανάλογα με τις ανάγκες σας προσθέστε στη λοσιόν μια απο τις παρκάτω κάψουλες.

Η μωβ κάψουλα αφορά τις ρυτίδες και τις γραμμές. Περιλαμβάνει πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απαλύνει τις ρυτίδες και ”γεμίζει” τις γραμμές.

Η μπλε κάψουλα είναι για τους πόρους και την ανομοιόμορφη υφή.  Περιλαμβάνει οξέα φρούτων και μειώνει την εμφάνιση πόρων καθώς βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Η πορτοκαλί κάψουλα στοχεύει στη κούραση. Περιλαμβάνει ταυρίνη, αναζωογονεί  και επαναφέρει την λάμψη στην επιδερμίδα.

Η πράσινη κάψουλα έχει να κάνει με τον ερεθισμό. Περιλαμβάνει Lactobacillus προβιοτικό παράγοντα, καταπραϋνει και δίνει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Η άσπρη κάψουλα αφορά τους ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους. Περιλαμβάνει ρίζα Ιαπωνικής Angelica και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και φωτίζει την επιδερμίδα.

Κάθε Clinique iD κοστίζει 52,50€.