Η Τάμτα και ο Δημήτρης Μπάσης στον Ημιτελικό του X Factor

Η Τάμτα και ο Δημήτρης Μπάσης στον Ημιτελικό του X Factor

Χ FACTOR

Ο συναρπαστικός Ημιτελικός έρχεται την Τετάρτη με guests την
Τάμτα και τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και διπλή αποχώρηση!

Το σασπένς κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Ημιτελικός της Τετάρτης θα έχει εκπλήξεις και ανατροπές:

-Δύο guests που θα ταρακουνήσουν το stage.
-Διπλές εμφανίσεις για τους 5 διαγωνιζόμενους.
-Δύο αποχωρήσεις στο τέλος της βραδιάς.

Mια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, η αγωνία χτυπά κόκκινο! 

Η σκηνή του X Factor θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες.

Η Τάμτα, μια από τις πιο διαχρονικές ποπ τραγουδίστριες, που έχει συνδέσει το όνομά της με το X FACTOR και εκτός συνόρων, ως κριτής για δύο τηλεοπτικές σεζόν στο X FACTOR της Γεωργίας και άλλες δύο στο X FACTOR Ελλάδος, επιστρέφει στη σκηνή του μεγαλύτερου talent show παγκοσμίως σε μια θεαματική εμφάνιση-έκπληξη!

Μετά από την επιτυχία του Replay με το οποίο ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα ερμηνεύσει στη σκηνή του X Factor το Seniorita, ένα από τα πιο εμπορικά κομμάτια του 2019 βάσει πωλήσεων, αλλά και το νέο της single Sex with Your Ex που αποτελεί τον προπομπό για το νέο αγγλόφωνο EP που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Ο Ημιτελικός φέρνει στη σκηνή του X FACTOR έναν αγαπημένο ερμηνευτή, που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες. Ο Δημήτρης Μπάσης θα ανέβει στο stage για να μοιραστεί με το κοινό και τους τηλεθεατές ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, μέσα από τη μουσική του συνάντηση με τον Χρήστο Μάστορα στο single «Ένα Λεπτό», σε ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή θα δώσει το σύνθημα να ξεκινήσει η πιο σημαντική μέχρι σήμερα βραδιά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεχωρίσουν οι 3 διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν το πράσινο φως για τον τελικό, διεκδικώντας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποδείξουν πως έχουν το X FACTOR.

Ποιοι θα ξεχωρίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν στον Ημιτελικό, στο τέλος του οποίου όχι ένας, αλλά δύο διαγωνιζόμενοι θα ολοκληρώσουν το ταξίδι τους στο
X FACTOR;

Αυτή την Τετάρτη ο μεγαλύτερος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από το app του OPEN TV θα δώσει τη θετική του ψήφο στους υποψήφιους που θέλουν να δουν να φτάνουν στον τελικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με στόχο να δουν τους παίκτες τους να φτάνουν στον μεγάλο τελικό, ενώ η γνώμη του Μιχάλη Τσαουσόπουλου για τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Οι 5 διαγωνιζόμενοι που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αυτή την Τετάρτη στις 21.00 είναι:

#teamMastoras
Αγόρια μέχρι 24

Γιάννης Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας

#teamAslanidou
Άνω των 25

Κωνσταντίνος Στίνης

#teamTheofanous
Groups

Άνω Κάτω, AC2

Ο Άρης Μακρής θα βρίσκεται, όπως πάντα, μαζί τους στο backstage για να τους εμψυχώνει και να τους βοηθά να διώχνουν το άγχος πριν εμφανιστούν στη σκηνή.

X FACTOR
Η Ώρα Του Ημιτελικού

Η Μάχη Για τη Μεγάλη Νίκη Κορυφώνεται

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN

#XFACTORGR
#OPEN
T