Η μυστική βάφτιση του γιου της Βανέσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση

Η μυστική βάφτιση του γιου της Βανέσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση

Είναι από τα ζευγάρια της showbiz που έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως άμα επιθυμεί κανείς να κρατήσει μια προσωπική του στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να τα καταφέρει πολύ εύκολα.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και τη Βανέσα Αδαμοπούλου στις 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν την βάπτιση του γιου τους και δεν τους πήρε είδηση κανείς. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, που βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife το μυστήριο τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα ενώ όλες οι ετοιμασίες έγιναν τελευταία στιγμή λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Η τελετή ήταν λιτή ενώ ο μικρός παρέμεινε ήσυχος μέχρι τη στιγμή που έγινε η πρώτη βουτιά στην κολυμπήθρα. Ο γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Ιάσονας-Νικόλαος και νονά του είναι η αδερφή της Βανέσας, Σεμίνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί και αυτό δεν φαίνεται να γίνεται καθώς είναι και οι δύο εναντίον του θεσμού και δεν πιστεύουν πως ένα χαρτί και μία υπογραφή θα εξασφαλίσει την ευτυχία τους.