Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει το λόγο δεν κρύβει την ηλικία της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Mania, η Μαριάννα Τουμασάτου που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της.

Σε πολλές συνεντεύξεις σας, λέτε την ηλικία σας ανοιχτά και μάλιστα αυτοσαρκάζεστε. Ξορκίζετε το βάρος του χρόνου έτσι;

Όχι, καθόλου. Είμαι μiα γυναίκα, μεγάλη θα έλεγα, που έχει ζήσει και ζει μισό αιώνα. Γιατί σας φαίνεται παράξενο που το λέω; Θεωρώ το γήρας ευλογία. Το να μεγαλώνει κανείς είναι πολύ όμορφο πράγμα και αισθάνομαι ευλογημένη. Ξέρετε τι είναι άδικο; Το να πεθαίνει κανείς νέος και να μην προλαβαίνει να γεράσει. Το να δω μία ρυτίδα το πρωί στον καθρέφτη, είναι κάτι που το έχω συνηθίσει.

Ε, και; Βλέπω ρυτίδες στο πρόσωπό μου, δεν χαίρομαι, αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν βλέπω μόνο ρυτίδες. Το πέρασμα του χρόνου, με έκανε να δω και πολλά ηλιοβασιλέματα… Να ζήσω όμορφες στιγμές στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου, με τους φίλους μου, με ανθρώπους που αγαπώ. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά! Επίσης, όσο μεγαλώνω αλλάζω προτεραιότητες και ισορροπίες στη ζωή μου. Αν και το μόνο που παραμένει σταθερό είναι η αφηρημάδα μου.