Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με Τούρκο επιχειρηματία

Η Μαρία Μπακοδήμου απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε σχέση με Τούρκο επιχειρηματία

Στο περιοδικό People, παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με Τούρκο επιχειρηματία.

«Ναι, και μάλιστα με έναν άνθρωπο που υπάρχει, αλλά ούτε που τον ξέρω, ούτε που τον έχω δει στη ζωή μου! Προφανώς βρήκαν έναν άνθρωπο από το Google και μου τον χρέωσαν. Ήταν αστείο όλο αυτό, όπως και η έμπνευση ορισμέ­νων ανθρώπων.

Τώρα όλο το παιχνίδι γίνεται στα sites. Εκεί γράφονται διάφορα, με τα οποία κάποιες φορές γελάω, αν φυσικά είναι χαριτωμένα και εμπνευσμένα. Δεν θυμάμαι να έχω θυμώσει πολύ με κάποιο δημοσίευμα γιατί έχω την ιδιότητα να το ξεχνάω και να περνάει ο θυμός μου εύκολα. Πολλές φορές τυχαίνει με ανθρώπους που με έχουν πικράνει να τους δω στον δρόμο και να τους χαιρετήσω. Μετά μπορεί να το θυμηθώ, αλλά λέω από μέσα μου “Δεν βαριέσαι”.

Ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ξέρω πως και αυτό με τα δημοσιεύματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η πλάκα, όμως, είναι με τη μητέρα μου. Της έκανα δώρο ένα smartphone για να επικοινωνούμε όσο διάστημα ήμουν στην Τουρκία χωρίς τηλεφωνική χρέωση και έχει γίνει εξπέρ! Επειδή έχει σύνδεση στο Ιnternet, της έρχονται διάφορες ειδήσεις από τα sites και μου λέει “Διάβασα αυτό για σένα”. Κάθε φορά της εξηγώ πως ο καθένας πλέον γράφει ό,τι θέλει και στο τέλος γελάμε.», είπε η Μαρίας Μπακοδήμου.