Η καταγγελία της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Mega και τον Μάρκο Σεφερλή

Η καταγγελία της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Mega και τον Μάρκο Σεφερλή

Στο The 2Night Show φιλοξενήθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων μίλησε για το Just the 2 of Us, χαρακτηρίζοντας το «στημένο».

«Εγώ πήγα εκεί για να περάσω καλά. Και ήταν και στημένο εννοείται. Ήταν όλα από την αρχή ό,τι να ‘ναι. Το Mega ήθελε να στηρίξει το πρωινό με τον Σεφερλή και τον έβγαζε να τραγουδάει το «α μπε μπα μπλομ» και τον πήγε στον τελικό» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε: «Εδώ κάνει λόγο για μια καταγγελία. Λέει ότι ήταν στημένο. Τον έσπρωξαν στον τελικό και μετά ο κόσμος ψήφισε και βγήκε η Μυριέλλα Κουρεντή. Αν ισχύει αυτό, δεν το παίρνω πάνω μου».

«Το Just the 2 of Us βγήκε στον αέρα τον Μάρτιο και εμείς ήμασταν τότε με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού. Μου έρχεται πολύ εξωπραγματικό να υπήρχε τόσο μακροπρόθεσμο πλάνο» είπε στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης και τότε ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη.

«Θα πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Εγώ με την Φαίη είχαμε δεχτεί πρόταση δεν είχαμε κλείσει. Κλείσαμε το καλοκαίρι, είναι άκομψο όταν υπάρχει εκπομπή απέναντι-, για να κάνουμε το πρωινό του Mega από τον Δεκέμβριο πριν τα Χριστούγεννα» τότε που στον αέρα έκανε ακόμα πρωινό η πεντάδα του Mega με Παπαδάκη, Νομικού, Καινούργιου, Ουγγαρέζο και Αραμπατζή.