Η Ελένη Μενεγάκη χόρεψε τσιφτετέλι στο κέντρο της Αθήνας!

Η Ελένη Μενεγάκη χόρεψε τσιφτετέλι στο κέντρο της Αθήνας!

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη έπιασε δουλειά, καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια ντυμένη casual και με άκρως ανεβασμένη διάθεση, βρέθηκε με τους συνεργάτες της στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμενα στην Ερμού, για να πραγματοποιήσει γύρισμα για την εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή.

Οι δυο τους έκαναν μια στάση έξω από την εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας και έστησαν ένα μίνι γλέντι καθώς ξεκίνησαν να χορεύουν τσιφτετέλι μπροστά από τους πλανόδιους μουσικούς που έπαιζαν μπουζούκι και τουμπερλέκι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όσοι τους είδαν από κοντά έμειναν άφωνοι, καθώς πρόκειται και για ένα ασυνήθιστο θέαμα, ενώ δεν σταμάτησαν να τους απαθανατίζουν.

Η παρουσιάστρια και ο ηθοποιος πριν αρχίσουν να χορεύουν για της ανάγκες του γυρίσματος και για να μην τους καταλάβουν μεταμφιέστηκαν σε πλανόδιους μουσικούς με την Ελένη να φοράει μια μελαχρινή περούκα και τον Μάρκο να έχει “βγάλει” μαλλιά και μούσια, προκειμένου να περάσουν απαρατήρητη.

Δεν θα μπορούν να μην το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και ανέβασαν το στιγμιότυπο στα προσωπικά τους social media.

#eleni @markos_seferlis_real #athens

A post shared by @elenimenegaki on