Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο Ράφτη που πουλιέται

Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για το σπίτι της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο Ράφτη που πουλιέται

Την πώληση της πολυτελούς οικίας της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της “Ελένη” αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί το εν λόγο σπίτι δύο φορές, λόγω συνεντεύξεων που έκανε με την ηθοποιό και τότε την είχε ρωτήσει τον λόγο που δεν κατοικούσε στο κέντρο.

«Έχω πάει στο σπίτι της Ζωής και έχω κάνει μια δυο φορές συνέντευξη μαζί της εκεί. Το γνωρίζω το μέρος, όπως γνωρίζω και πόσο αγαπούσε αυτό το σπίτι. Τη ρωτούσα αν της αρέσει που ζει εκεί και γιατί δεν ζούσε στο κέντρο. Νομίζω ότι για όλη την οικογένεια ήταν πολύ έντονη η σχέση τους με αυτό το σπίτι και χωρίς να ξέρω τίποτα, το μόνο που εγώ θέλω να πω είναι ότι καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για την οικογένεια να ζουν σε ένα σπίτι που η αύρα της Ζωής θα είναι εκεί… Δεν ξέρω αν θα είναι εκεί όταν θα μπει ένας τελείως άσχετος με αυτήν την οικογένεια. Είναι πολύ έντονη η παρουσία της.

Ήταν ένα σπίτι ολόλευκο. Εμένα η αίσθηση μου ήταν όλο ήταν λευκό, το χρώμα που αγαπούσε πολύ η Ζωή Λάσκαρη» είπε η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση του ποινικολόγου να το πουλήσει: «Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Και πολλές φορές εμείς που νομίζαμε ότι κάποια πράγματα θα τα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά, ίσως σε μια τέτοια στιγμή να νιώσουμε πολύ ευάλωτοι και να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Εμένα αυτή είναι η θέση μου».