Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στην Eurovision

Για επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision, 13 χρόνια μετά όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με την Ελλάδα και το My Number One.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, το ΡΙΚ «πολιόρκησε» την τραγουδίστρια για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί στην Λισαβόνα, στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Η κυπριακή δημόσια τηλεόραση έχει αναθέσει την σύνθεση του τραγουδιού στον Alex Papaconstantinou, με τον οποίο η Έλενα έχει συνεργαστεί σε παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα Mambo, Gigolo και Υπάρχει Λόγος, ενώ είχε προαναγγείλει την διενέργεια οντισιόν ενώπιον κριτικής επιτροπής για την επιλογή του καλλιτέχνη.

Το ότι η τραγουδίστρια επιστρέφει στο διαγωνισμό κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τρίτης έγινε συνάντησή της με στελέχη του ΡΙΚ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή και μέχρι στιγμής κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, το σωματείο των Ελλήνων θαυμαστών της Eurovision, infegreece, αναφέρει πως, κατά την διάρκεια της συνάντησης, η απάντηση της Έλενας ήταν αρνητική!

Θυμίζουμε πως, εκτός από την συμμετοχή του 2005 που βρέθηκε στην κορυφή, η τραγουδίστρια πήρε μέρος στην Eurovision και το 2001, ως μέλος των Antique και με το κομμάτι Die For You κατέκτησε την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της Ελλάδας μέχρι τότε.