Η Άννα Βίσση θα κυκλοφορήσει τριπλό live δίσκο!

Η Άννα Βίσση θα κυκλοφορήσει τριπλό live δίσκο!

Με ένα τριπλό live album, το «Hotel Ερμού live 2015-2018» που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της στο «Hotel Ερμού» θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold, επιστρέφει δισκογραφικά η Άννα Βίσση.

Φέρνοντας μία νέα πρόταση στον μουσικό χάρτη της Αθήνας, η Άννα «έστησε» το χώρο του «Hotel Ερμού» το 2015, προσέφεραν στο κοινό ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της 45ετούς καριέρας της, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» έχει ηχογραφήσει πάνω από 500 τραγούδια τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα. Από την πλούσια δισκογραφία της στο «Hotel Ερμού live 2015-2018» παρουσιάζονται 68 κομμάτια, είτε ατόφια, είτε σε απρόσμενες διασκευές.

Η Panik Gold παρουσιάζει τον τριπλό δίσκο της δεκαετίας, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 23 Ιουλίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Λίγο αργότερα θα είναι διαθέσιμος και σε φυσικά καταστήματα, συνοδευόμενος από booklet – έκπληξη με πλούσιο υλικό, σημειώματα και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ακόμα και από θαυμαστές της Άννας τη στιγμή που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο.