Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πρώην συνεργάτη της, Κώστα Ευριπιώτη

Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο του πρώην συνεργάτη της, Κώστα Ευριπιώτη

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης έφυγε από την ζωή Κώστας Ευριπιώτης, νικημένος από τον καρκίνο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Ελένη Μενεγάκη, την περίοδο του Πρωινού Καφέ.

Η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συνεργάτη της, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, «Ελένη», αναφέροντας:

«Εχθές το βράδυ, όπως όλοι μάθαμε, ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός και άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή. Ένα πολύ αγαπητό παιδί, ένα παιδί που δεν μεγάλωνε ποτέ, ένα παιδί που το θυμόμαστε πάντα μέσα από τους ρόλους του και όχι μόνο να μας δίνει στιγμές γέλιου.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη, πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν θυμάμαι πόσα, στον Πρωινό Καφέ. Ξεκινήσαμε σαν μια ευχάριστη παρέα και μετά σιγά σιγά μπήκε μέσα στην εκπομπή. Και τι έκανε μέσα στην εκπομπη;

Φυσικά έπαιζε ρόλους, τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του. Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με την γυναίκα του, την απόκτηση του παιδιού. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς, έχω τόσες μνήμες από αυτόν τον νέο άνθρωπο. Έφυγε τόσο νέος, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν προβληθεί ένα αφιερωματικό βίντεο για την ζωή του Κώστα Ευριπιώτη.