“Δεν μετάνιωσα που μίλησα δημόσια για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις”

"Δεν μετάνιωσα που μίλησα δημόσια για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις"

Ο Bradley White Dale έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο X-Factor και τους Stereo Soul.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφαση του να μιλήσει ανοικτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Μετάνιωσες που μίλησες δημόσια για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις;

Ποτέ. Η αλήθεια είναι πως μετά τη συμμετοχή μου στο X Factor οι δημοσιογράφοι είδαν κάποιες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media και με ρώτησαν αν είμαι γκέι. Δεν είχα πρόβλημα να τους απαντήσω, διότι είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και απολύτως καλά με αυτό που είμαι. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπομαι. Σε ηλικία 15 ετών είχα ήδη μιλήσει για τις προτιμήσεις μου, οπότε σίγουρα δεν είναι μυστικό στα 35 μου. Ποτέ, όμως, δεν μίλησα από μόνος μου για την προσωπική μου ζωή. Δεν το φώναξα. Απλά όταν οι δημοσιογράφοι με ρώτησαν, επέλεξα να τους πω την αλήθεια.

Ο Παναγιώτης, πάντως, σε συνέντευξή του είχε κριτικάρει την επιλογή σου να μιλήσεις ανοιχτά για την προσωπική σου ζωή.

Στην αρχή, τόσο ο Πάνος όσο και ο μάνατζέρ μας πίστευαν πως θα ήταν λάθος να μιλήσω, γιατί ο κόσμος μπορεί να με έκρινε αρνητικά και να μας εγκατέλειπαν κάποιοι από τους θαυμαστές του γκρουπ. Στην Ελλάδα γνωρίζω πως πολλοί είναι γκέι και δεν μιλούν γι’ αυτό. Στο εξωτερικό και δη στην Αγγλία όπου έχω μεγαλώσει, οι περισσότεροι διάσημοι άντρες που είναι γκέι έχουν μιλήσει ανοικτά. Τις γυναίκες τις αγαπώ πάρα πολύ και στέκομαι δίπλα τους σαν αδερφός, φίλος ή και γιος, αν πρόκειται για μεγαλύτερες ηλικίες. Όπως και να χει, αποφάσισα να μιλήσω δημόσια διότι αν το “μυστικό” μου μαθαινόταν ύστερα από πέντε χρόνια ίσως και να μου δημιουργούσε προβλήματα. Προτιμώ την ειλικρίνεια. Άλλωστε, έχω εισπράξει μέσω μηνυμάτων απεριόριστη αγάπη από θαυμαστές και ταυτόχρονα συγχαρητήρια που είπα την αλήθεια.