Δείτε την Rihanna να ποζάρει για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της

Δείτε την Rihanna να ποζάρει για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της

Η τραγουδίστρια και σχεδιάστρια από τα Barbados έκανε πάταγο τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας σε ένα αισθησιακό και πρωτοποριακό ντεφιλέ μόδας με την κολεξιόν γυναικείων εσωρούχων,«Savage x Fenty», που φέρουν την υπογραφή της.

Η Rihanna παρουσίασε ένα υπερθέαμα στο κλείσιμο της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη με εντυπωσιακά μοντέλα και χορεύτριες, σε μια τεράστια αίθουσα των πρώην ναυπηγείων του Brooklyn.

Πάταγο έκανε στην πασαρέλα το 22χρονο μοντέλο Σλικ Γουντς, που ήταν 9 μηνών έγκυος και γέννησε δεκατέσσερις ώρες μετά το σόου.

Η Rihanna που ετοιμάζει ήδη το νέο της δίσκο, λατρεύει αυτή τη σειρά εσωρούχων και συχνά φωτογραφίζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει τις πωλήσεις τους. Τα εσώρουχα διατίθενται σε όλα τα μεγέθη από extra extra small μέχρι και σε extra large για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των γυναικών.

Η σειρά της Riri αποτελείται από περίπου 100 διαφορετικά σχέδια, από καθημερινά κομμάτια αλλά και σέξι βραδινά εσώρουχα σε σατέν, δαντέλα και γούνα.