Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό του Βασίλη Κούκουρα On κάμερα

Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό του Βασίλη Κούκουρα On κάμερα

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε καφέ να στα πω» προβλήθηκαν δηλώσεις από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το παιχνίδι του δολοφόνου» που έγινε το βράδυ της Παρασκευή στο θέατρο Ήβη, πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Ελισάβετ Μουτάφη, από πίσω της ήταν Βασίλης Κούκουρας φανερά εκνευρισμένος καθώς έκανε έντονες χειρονομίες.

Τι συνέβη όμως στα αλήθεια;

Σύμφωνα με το FTHIS.GR που βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό η αλήθεια είναι ότι μετά την ολοκλήρωση της παράστασης ο γνωστός ηθοποιός πήγε στο μπάνιο του θεάτρου και έπεσε θύμα κλοπής.

Ο ίδιος άφησε τα γυαλιά μυωπίας του πάνω στο νιπτήρα και μπήκε στο μπάνιο, ωστόσο κατά την έξοδο του τα γυαλιά είχαν κάνει φτερά.

Ο Βασίλης φανερά εκνευρισμένος και πανικόβλητος ανέβηκε στο φουαγιέ και ρώτησε την σύντροφο του Βάνα Ραμπότα  αν είχε εκείνη τα γυαλιά του. Μετά την αρνητική της απάντηση ο ηθοποιός άρχισε να διαδίδει ότι τον έκλεψαν και να περιστρέφεται πανικόβλητος, ενώ υπήρξε και έντονος διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Βάνα είπε χαρακτηριστικά «Που αφήνεις ρε Βασίλη τα γυαλιά σου και εσύ, ήθελαν τον σκελετό να αλλάξουν το γυαλί»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποχώρησε από το χώρο και η σύντροφος του εξήγησε στο Μιχάλη Ρέππα που βρισκόταν δίπλα, το τι συνέβη.