Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Αυτός είναι ο λόγος που η Kylie Jenner δεν δημοσιεύει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Η Kylie Jenner ζει ευτυχισμένες στιγμές καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον ράπερ Travis Scott. Αν και είναι πολύ ενεργή στα social media, προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση που να αφορά την εγκυμοσύνη της έπειτα αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες που την δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο λόγος της διαδικτυακής της σιωπής είναι η μητέρα της και μάνατζερ της οικογένειας Kardashian, Kris Jenner.

Η Kris έχει δεχθεί δεκάδες προσφορές από διάφορα έντυπα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποκλειστικότητα της εγκυμοσύνης της 20χρονης και είναι σε επαφές ώστε να «κλείσει» τη συμφωνία που θα της προσφέρει περισσότερα χρήματα. Δεν αποκλείεται η Kylie να φωτογραφηθεί μαζί με την ετεροθαλή αδερφή της Khloe Kardashian, η οποία είναι επίσης έγκυος.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η Kylie έχει πάρει εντολή από την μητέρα της να μην δημοσιεύσει τίποτα που θα έδειχνε την εγκυμοσύνη της, στα social media ενώ απαγορευτικό λέγεται πως έχει επιβληθεί και στον σύντροφό της, ώστε να μην κάνει δηλώσεις για το μωρό που περιμένουν.