ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ στο θέατρο Σταθμός

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ στο θέατρο Σταθμός

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ
σε συνεργασία με το «Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη»

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 19:00.
Για μία μόνο παράσταση

Το Κέντρο κοινωνικής φροντίδας «Το Εργαστήρι- Λίλιαν Βουδούρη» παρέχει τις υπηρεσίες του σε 100 πολίτες με μέση και ελαφρά νοητική υστέρηση άνω των 17 ετών εδώ και 40 χρόνια.

Την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3 Δεκεμβρίου) το θεατρικό τμήμα του «Εργαστηρίου» μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή του Μάνο Καρατζογιάννη παρουσιάζουν μια παράσταση – ωδή στην ετερότητα και στην ατομικότητα.

Ο Βασίλης αγαπάει το φλάουτο. Στη Σούλα αρέσει να κόβει χαρτιά. Η Μυρτώ γράφει ποιήματα. Στον Γιώργο αρέσει ο Μακρόπουλος. Τον Κώστα τον ηρεμεί η Εκκλησία. Της Ελένης της αρέσει να χορεύει. Η Βαγγελιώ φτιάχνει κοσμήματα. Ο Αντρέας σαπούνια. Ο Αλέξανδρος αγαπά τα κόμικς. Ο Γιώργος κολυμπάει. Ο Στέφανος είναι ολυμπιονίκης.

Όλοι τους βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν δημόσια. Να μιλήσουν προσωπικά σε μας που τους ακούμε. Καθέναν χωριστά. Μέσα από τα πράγματα που αγαπούν, μας συστήνουν την ξεχωριστή ατομικότητα τους. Εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Μοιράζονται τη χαρά τους μιλώντας γι’ αυτά που αγαπούν. «Τους δίνουν ζωή ξανά».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Tρίτη, 3 Δεκεμβρίου στις 19:00
Είσοδος ελεύθερη
Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα, 10437
Επικοινωνία: 2105230267 

Για να επικοινωνήσετε με το Θέατρο Σταθμός: info@sthatmostheatro.gr/
Η ιστοσελίδα μας: http://stathmostheatro.gr/
Η σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/stathmostheatro/
Ακολουθήστε μας στο Ιnstagram:
https://www.instagram.com/theatro_stathmos/