Αναστάτωσε τα MAD ο Ηλίας Ψινάκης

Αναστάτωσε τα MAD ο Ηλίας Ψινάκης

Ενθουσιώδης, αθυρόστομος και ευρηματικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ηλίας Ψινάκης, στα φετινά βραβεία MAD VMA. Ο δήμαρχος Μαραθώνα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση βρίσκει τον τρόπο να «ταράζει τα νερά» με όλα όσα λέει και πράττει και να προκαλεί γέλιο.

Στα μουσικά βραβεία, τη στιγμή που ο Ηλίας Ψινάκης καλέστηκε στο stage να κάνει μια απονομή επέλεξε να μην ανέβει στη σκηνή αλλά να κάνει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις κερκίδες. Ο σκηνοθέτης όμως δεν ήταν alert για να πιάσει τη στιγμή από τα πρώτα δευτερόλεπτα και ο πρώην μάνατζερ άρχισε τα… γαλλικά. Στη συνέχεια, ο Ηλίας ζήτησε κοντά του τον Θέμη Γεωργαντά. «Από εκεί θα την κάνεις την απονομή;», ρώτησε ο Θέμης ενώ έκανε πλάκα με τη χροιά του Ψινάκη και την… «πλήρωσε».

Στη συνέχεια, ο Ηλίας μίλησε για τους μάνατζερ και για όλα όσα περνάνε με τους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν. «Οι οποίοι μάνατζερ έχουν να κάνουν με ημίτρελους καλλιτέχνες που εσείς θεωρείται είδωλα και τραβάνε τεράστιο σοκ. Ο ένας είναι ο Κουτράκης, που έχει τη Μούσχουρη και έχει και τον μεγαλύτερο σταρ που υπάρχει στο είδος του (Χρήστος Μάστορας), που έχω να δω εγώ τέτοιο σταρ, που είμαι 70 χρονών εδώ και 40 χρόνια. Ο δεύτερος που βλέπω είναι ένας παλιός μου συνεργάτης ο οποίος λέγεται Γιώργος Αρσενάκος », είπε μεταξύ.