Άννα Κουτσαφτίκι: «Δεν κατευθύνθηκα προς την τηλεόραση ούτε κι αυτή προς τα μένα»

Άννα Κουτσαφτίκι: «Δεν κατευθύνθηκα προς την τηλεόραση ούτε κι αυτή προς τα μένα»

Το “Μην αρχίζεις την Μουρμούρα” είναι μια επιτυχημένη σειρά στην οποία όμως έχουμε δει να αλλάζουν κάποια ζευγάρια μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου. Πόσο αγχώνει αυτό τη νέα πρωταγωνίστρια της σειράς, Άννα Κουτσαφτίκη; Η ίδια απαντάει στο 7 μέρες tv

«Όχι πάρα πολύ, προφανώς επειδή δεν έχει ακόμη ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά και δεν έχω μπει στη διαδικασία της πολύ αυστηρής αυτοκριτικής και της σύγκρισης. Προς το παρόν απολαμβάνω τη συνθήκη του γυρίσματος. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που συμμετέχω σ αυτή σειρά, την οποία και αγαπώ ιδιαίτερα. Μπήκα σε μια πολύ όμορφη συντροφιά, όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως οι συντελεστές της είναι απίστευτοι επαγγελματίες μα και πολύ ζεστοί άνθρωποι συνάμα και δεν με αφήνουν να αγχωθώ! Το κλίμα είναι πραγματικά υπέροχο. Προσπαθώ, όσο γίνεται, να παραμείνω σ’ αυτό»

 Είναι μια κατεξοχήν θεατρική ηθοποιός. Η αποχή της από την τηλεόραση ήταν από επιλογή;

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές συμμετοχές στο παρελθόν. Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που σνομπάρουν την τηλεόραση, Απλώς, δουλεύω ασταμάτητα στο θέατρο 22 χρόνια, το αγαπώ βαθιά και υπηρετώντας το ένιωθα καλλιτεχνικά καλυμμένη. Δεν κατευθύνθηκα προς την τηλεόραση ούτε κι αυτή προς τα μένα . Αν είχε υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση στο παρελθόν αντίστοιχη με αυτή της «Μουρμούρας», εννοείται πως θα είχα δεχθεί. Δεν θα πήγαινα όμως πότε να κάνω οτιδήποτε στην τηλεόραση, μόνο και μόνο επειδή είναι τηλεόραση. Δεν λειτουργώ έτσι»