Υπάρχει μια ελληνική startup που επιβραβεύει με χρήματα κάθε selfie σας

Υπάρχει μια ελληνική startup που επιβραβεύει με χρήματα κάθε selfie σας

Αν είσαι επαγγελματίας τότε ξέρεις ότι ο πελάτης έχει πάντα.. κινητό. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι κάθε πελάτης σου μπορεί να γίνει η επόμενη viral διαφήμιση.

Όλοι μας τραβάμε φωτογραφίες τα πράγματα που μας αρέσουν. Αν το προϊόν σου είναι ένα από αυτά τότε οι φωτογραφίες αυτές αξίζουν διπλά!

Το Bubbllz είναι μία πλατφόρμα ανταμοιβής των καταναλωτών που μοιράζονται φωτογραφίες στα social media. Με κάθε φωτογραφία σχετική με το προϊόν σου που ανεβάζουν μπορούν να κερδίσουν έκπτωση, προσφορά ή να μπουν σε κλήρωση για κάποιο δώρο. Έτσι απλά.

Bubbllz

Μπορείς να τρέξεις μία social brand campaign με πολύ μικρότερο κόστος αλλά πολύ μεγαλύτερο engagement. Να δημιουργήσεις συναισθηματικό δέσιμο με τους καταναλωτές σου αλλά και μεγάλα loyalty games.

Αναπτύσσοντας το μοντέλο στο κοινωνικό μάρκετινγκ, η διαδικασία είναι απλή: ο πελάτης φωτογραφίζεται με το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρεται, αναρτά τη φωτογραφία στο Facebook, χρησιμοποιώντας hashtags, και την ίδια στιγμή κερδίζει έκπτωση από την επιχείρηση που συμμετέχει στο «Bubbllz».

Διαβάστε τη συνέχεια στο  Fortunegreece.com