«Το πόδι μου πήγαινε για ακρωτηριασμό. Μου έβαλαν 11 φιάλες αίμα και…»

«Το πόδι μου πήγαινε για ακρωτηριασμό. Μου έβαλαν 11 φιάλες αίμα και…»

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έφτασε κοντά στον θάνατο, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του γνωστός ηθοποιός.

«Το 2003 πέρασα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έφραξαν οι αρτηρίες μου και πήγαινε το πόδι μου για ακρωτηριασμό. Γίνανε τρεις επεμβάσεις στον Ευαγγελισμό, με αποτυχία. Εκ των υστέρων το παραδέχθηκαν και μου βάλανε ένα μόσχευμα, το οποίο απέβαλε ο οργανισμός μου και, όταν με κατέβαζαν με το φορείο στα χειρουργεία, έφυγα. Οι γιατροί κάνανε ό,τι μπορούσαν», λέει, στο περιοδικό Χάϊ, ο Γιώργος Γεωργίου, που συμμετείχε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις και ταινίες τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του αναφέρει πως για να τον επαναφέρουν στη ζωή του έβαλαν 11 φιάλες αίμα, ενώ ο γιατρός επεσήμανε στους οικείους του την κρισιμότητα της κατάστασης, λέγοντας χαρακτηριστικά «έκανα ό,τι μπορούσα, ο Θεός πια».

«Πιστεύω πολύ στον Θεό και την Παναγία και πιστεύω ότι εκείνη, εκείνο το βράδυ της ογδόης Αυγούστου, με επανέφερε στη ζωή», συνεχίζει και καταλήγει: «δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Αν είχα φύγει εκείνο το βράδυ δεν θα το καταλάβαινα. Αν είναι έτσι ο θάνατος, καλώς να έρθει, θέλω να με βρει όρθιο ή να με πάρει στον ύπνο μου, όπως πήρε τη μάνα μου. Να μην ταλαιπωρηθώ».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather